Babysetje winter meisjes oudroze

Een schattig babysetje voor meisjes voor de koudere dagen.

34,95

Betaalopties

Babysetje winter voor meisjes

Dit 2-delige babysetje voor meisjes in oudroze is de perfecte outfit voor de koude wintermaanden. Het setje bestaat uit een broekje en een truitje, beide gemaakt van heerlijk zachte katoen. De stof zorgt voor een comfortabele en warme pasvorm, ideaal voor je kleintje tijdens de koudere dagen.

Het babysetje voor in de winter is niet alleen functioneel, maar ook ontzettend schattig. De warme oudroze tint geeft het setje een lieve uitstraling, terwijl het zachte katoen ervoor zorgt dat je kindje zich comfortabel voelt. Deze kleur is eenvoudig te combineren met andere kledingstukken, wat het een veelzijdige keuze maakt voor elke baby garderobe.

Comfortabel en warm in de winter

Het truitje en het broekje zijn gemaakt van een dikkere, zachte katoen die perfect is om je baby warm te houden tijdens de winter. De stof is zacht voor de gevoelige huid van je kindje en biedt genoeg bewegingsvrijheid. Dit is essentieel is tijdens de winter wanneer je baby vaak meerdere lagen draagt.

De comfortabele pasvorm zorgt ervoor dat het setje goed aansluit zonder te strak te zitten, waardoor je baby vrij kan bewegen, spelen, en slapen. Dit babysetje is verkrijgbaar in verschillende maten, van 56 tot 86, en is daarmee geschikt voor zowel pasgeborenen als peuters.

Schattig en praktisch

Dit schattige wintersetje in oudroze is een must-have voor de koude winter maanden. Het combineert comfort met stijl, zodat je kleintje er niet alleen warm bij zit, maar er ook nog eens heel leuk uitziet. De zachte stof en de warme kleur maken dit setje tot een favoriet voor zowel ouders als kinderen.

Het setje is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de juiste maat kunt vinden voor jouw kleintje. Ben je op zoek naar een andere kleur of wil je wat variatie in de garderobe van je baby? Bekijk dan ook onze andere setjes, zoals het Basic setje meisjes groen of het Basic setje meisjes oudroze. Elk pakje is net zo comfortabel en praktisch, maar biedt net weer een andere look.

Maat: 56, 62, 68, 74, 80, 86 Materiaal: Katoen

Betalen
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank. Kun je niet betalen via iDeal? Wij accepteren óók handmatige bankoverschrijvingen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Verzending
Verzending bij welcomelovelybaby.nl gebeurt doorgaans via PostNL, en alleen binnen Nederland, België of Duitsland. Je betaalt slechts een kleine bijdrage van €4,95 (NL), €7,95 (BE) of €9,95 (DE). Verzending gebeurt doorgaans de dag ná het plaatsen van jouw bestelling! Handgemaakte artikelen en producten op nabestelling worden meestal uiterlijk 4 dagen ná het in productie/behandeling nemen van jouw bestelling verzonden.

Wil je een product retourneren? Óf wil je weten hoe het zit met de garantie op je aankoop? Lees hier meer over retour en garantie.

Ook interessant