Menu Sluiten
Even voorstellen

Even voorstellen.. ik ben Bianca. Door mijn ervaring in de kraamzorg ben ik erg enthousiast over alles wat met babykleding, accessoires, geboorteversiering en kraamcadeaus te maken heeft. Vanuit deze voorliefde heb ik de stap genomen om dit door te vertalen naar mijn eigen kleine webshop.

Veel van wat je in mijn winkeltje ziet is handgemaakt en dat maakt het éxtra waardevol! In ieder kraamcadeau stop ik een hoop liefde en enthousiasme, en alles is mogelijk! Kortom.. ben je op zoek naar een origineel en liefdevol (kraam)cadeau? Óf wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur dan een WhatsAppje via 06-156 434 12, een Facebook/Messenger berichtje via de knop rechtsonder, of een mailtje via contact@welcomelovelybaby.nl

Liefs, Bianca

Betaalmethoden

Omdat persoonlijk contact bij mij voorop staat, pas ik dit ook toe op de manier waarop jij als klant bij mij afrekent. Géén directe ideal-betalingen via onze webshop, maar altijd achteraf via een bankoverschrijving. Dit is niet alleen gemakkelijker voor mijzelf, maar ook voor het in behandeling nemen van jouw bestelling en factoren als levertijd, bezorgen/afhalen, opmerkingen etc.

Vaak heb jij als klant namelijk je eigen wensen betreft een bepaald product. Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen tevreden is met zijn of haar (kraam)cadeau zal ik ná jouw “bestelling” contact met jou opnemen via mail of WhatsApp. Na ons contact over hoe jouw bestelling vorm moet krijgen en de betaling is voldaan, ga ik direct voor jou aan de slag!

Bestellen
Als u een bestelling wilt plaatsen klikt u op “in winkelmand” en geeft u het aantal aan, ongeacht maat of kleur. Een stap verder komt u bij factuurgegevens en kunt u in het vakje bestelnotities uw kleur, maat en verdere wensen vermelden. Hierna komt u bij de betaalgegevens en kunt u het totaalbedrag overmaken op de vermeldde bankrekening. Na ontvangst van betaling gaat het proces verder in werking zoals hieronder beschreven.

Productie en verzending

Omdat veel met de hand wordt gemaakt kan ik je helaas géén “Vandaag besteld, morgen in huis” aanbieden.. maar wat ik wél kan is jouw bestelling zo bijzonder en uniek mogelijk maken 

Verzending bij welcomelovelybaby.nl gebeurt doorgaans via POSTNL, en alleen binnen Nederland. (in overleg ook buiten NL) Bóven een bedrag van €50,- zijn de verzendkosten gratis, anders betaal je slechts een kleine bijdrage van €5,50 ongeacht jouw woonadres (NL). Verzending gebeurt doorgaans binnen 3 dagen ná het in productie/behandeling nemen van jouw bestelling.

Privacybeleid

Welcome Lovely Baby, gevestigd aan Kloet 7 1723 LL in Noord-Scharwoude, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in haar privacyverklaring.

Contact

Welcome Lovely Baby