Geboortepakje Bosdieren

Een lief geboortepakje in maatje 56

27,50

Betaalopties

Geboortepakje bosdieren

Het Geboortepakje Bosdieren is een schattig 3-delig setje dat speciaal is ontworpen voor pasgeboren baby’s. Het setje is gemaakt van 100% zachte, gekamde katoen, wat zorgt voor een comfortabele en ademende stof. Perfect voor de gevoelige huid van je kleintje. Dit pakje is niet alleen lief om te zien, maar ook heel praktisch en zacht, waardoor je baby zich de hele dag door prettig voelt.

3-delig setje met bosdierenprint

Het geboortepakje bestaat uit drie onderdelen die zorgvuldig zijn afgestemd op de behoeften van pasgeboren baby’s: een broekje met voetjes, een overslagtruitje en een bijpassend mutsje. Het broekje met voetjes houdt de kleine voetjes van je baby lekker warm en knus, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over sokjes die afglijden of kwijt raken. Het broekje biedt voldoende bewegingsvrijheid, wat belangrijk is voor de ontwikkeling van je baby.

Het overslagtruitje maakt het aan- en uitkleden heel eenvoudig. Door de overslagstijl kun je het truitje gemakkelijk openen en sluiten, zonder dat het over het hoofd van je baby hoeft. Dit is vooral handig in de eerste maanden wanneer je je kleintje vaak moet omkleden. Het truitje heeft een subtiele en schattige bosdierenprint die het geheel een speelse en vrolijke uitstraling geeft.

Warm, bijpassend mutsje

Het bijpassende mutsje is ontworpen om de kleine hoofdjes van baby’s warm te houden, vooral tijdens de eerste weken wanneer ze nog niet goed zelf hun temperatuur kunnen reguleren. Het mutsje heeft een zachte en rekbare pasvorm, zodat het comfortabel blijft zitten zonder te strak aan te voelen.

Zacht en comfortabel

Het gebruik van 100% zachte gekamde katoen maakt dit geboortepakje een comfortabele keuze voor je baby. Katoen is een ademende stof die goed vocht opneemt, wat ideaal is voor de gevoelige huid van pasgeborenen. Bovendien is het materiaal duurzaam en blijft het mooi, zelfs na meerdere keren wassen. Dit betekent dat je het setje keer op keer kunt gebruiken zonder dat het zijn zachtheid of vorm verliest.

Perfect kraamcadeau

Het geboortepakje ‘Bosdieren’ is verkrijgbaar in maatje 56 en is perfect geschikt voor pasgeboren baby’s. Dit setje is niet alleen ideaal voor je eigen kleintje, maar ook een geweldig kraamcadeau. De zachte katoen en de schattige details maken het tot een bijzonder geschenk voor nieuwe ouders.

Ben je op zoek naar nog meer leuke geboortepakjes? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere geboortepakjes voor jongens of geboortepakjes voor meisjes. Profiteer van gratis verzending in Nederland vanaf €50. Bestel vandaag en ontvang het morgen al in huis!

*mits op voorraad. Indien op nabestelling, is de levertijd doorgaans 4-7 werkdagen.

Maat: 56, 62 Materiaal: Katoen

Betalen
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank. Kun je niet betalen via iDeal? Wij accepteren óók handmatige bankoverschrijvingen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Verzending
Verzending bij welcomelovelybaby.nl gebeurt doorgaans via PostNL, en alleen binnen Nederland, België of Duitsland. Je betaalt slechts een kleine bijdrage van €4,95 (NL), €7,95 (BE) of €9,95 (DE). Verzending gebeurt doorgaans de dag ná het plaatsen van jouw bestelling! Handgemaakte artikelen en producten op nabestelling worden meestal uiterlijk 4 dagen ná het in productie/behandeling nemen van jouw bestelling verzonden.

Wil je een product retourneren? Óf wil je weten hoe het zit met de garantie op je aankoop? Lees hier meer over retour en garantie.

Ook interessant