Geboorte boxpakje velours | Roze/Wit

Een heerlijk warm en zacht geboortepakje / boxpakje met een luxe uitstraling

27,95

Betaalopties

Geboorte boxpakje velours

Het Geboorte Boxpakje Velours in roze/wit is een heerlijk zacht en warm boxpakje, ideaal voor de allerkleinsten. Het materiaal van het pakje bestaat uit 80% katoen en 20% polyester, wat zorgt voor een combinatie van comfort en stevigheid. De luxueuze uitstraling wordt versterkt door het lieve kraagje en de grote strik op de voorzijde, waardoor je kleintje er altijd stijlvol uitziet.

Comfortabel en praktisch geboortepakje

Dit boxpakje is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer praktisch in gebruik. De handige drukknopen aan de achterzijde en aan de onderkant maken het verschonen van je baby eenvoudig en snel. Geen gedoe met ingewikkelde sluitingen of ritsen; je kunt je kleintje zonder veel gedoe omkleden of verschonen, wat erg handig is voor jou als ouder.

Het pakje voelt heerlijk zacht aan dankzij de velours stof, die bekendstaat om zijn warme en comfortabele eigenschappen. Perfect voor de koude maanden of voor extra knusheid binnen. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat je baby zich prettig voelt en vrij kan bewegen, terwijl hij of zij toch goed warm blijft. Dit maakt het boxpakje een geweldige keuze voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden.

Bijpassend hoofdbandje

Bij het boxpakje wordt ook een schattig bijpassend hoofdbandje geleverd, dat de outfit helemaal compleet maakt. Het hoofdbandje voegt een extra vleugje schattigheid toe en is perfect voor die eerste foto’s of om te dragen tijdens kraambezoek. Zo creëer je eenvoudig een volledige look zonder extra moeite.

Dit boxpakje is niet alleen een waardevolle aanvulling voor de garderobe van je eigen kleintje, maar ook een geweldig kraamcadeau. De zachte stof, het luxe design met de strik en kraag, en de praktische drukknopen maken het een bijzonder en functioneel geschenk voor nieuwe ouders.

Ben je op zoek naar nog meer leuke en comfortabele kledingopties voor baby’s? Bekijk dan ook onze andere geboortepakjes voor meisjes, zoals het Geboortepakje Doggie of het 3-delig geboortepakje Bamboe. Elk pakje biedt comfort en stijl met een unieke twist. Profiteer van gratis verzending in Nederland vanaf €50. Vandaag besteld = morgen verzonden!*

*mits op voorraad. Indien op nabestelling, is de levertijd doorgaans 4-7 werkdagen.

Maat: 56, 62, 68 Materiaal: 80% katoen, 20% polyester

Betalen
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank. Kun je niet betalen via iDeal? Wij accepteren óók handmatige bankoverschrijvingen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Verzending
Verzending bij welcomelovelybaby.nl gebeurt doorgaans via PostNL, en alleen binnen Nederland, België of Duitsland. Je betaalt slechts een kleine bijdrage van €4,95 (NL), €7,95 (BE) of €9,95 (DE). Verzending gebeurt doorgaans de dag ná het plaatsen van jouw bestelling! Handgemaakte artikelen en producten op nabestelling worden meestal uiterlijk 4 dagen ná het in productie/behandeling nemen van jouw bestelling verzonden.

Wil je een product retourneren? Óf wil je weten hoe het zit met de garantie op je aankoop? Lees hier meer over retour en garantie.

Ook interessant