Geboortepakje trendy | Ecru

Een lief trendy geboortepakje in maatje 50/56 en 56/62. Let op: het setje valt wat kleiner.

32,50

Betaalopties

Trendy geboortepakje ecru

Het Geboortepakje Trendy Ecru is een prachtig en comfortabel setje voor pasgeboren baby’s, met aandacht voor detail en stijl. Dit 2-delige setje heeft een zachte ecru kleur die een neutrale en stijlvolle uitstraling biedt. Gemaakt van 100% katoen, voelt dit pakje zacht aan op de tere huid van je kleintje, perfect voor de eerste dagen en weken na de geboorte. Het geboortepakje biedt comfort en een elegant ontwerp.

2-delig setje met schattige ruches

Het geboortepakje bestaat uit een truitje en een broekje, beide met mooie details die het setje een unieke uitstraling geven. Het truitje heeft ruches aan de onderzijde, wat een speelse en charmante look creëert. De ruches geven het pakje net dat beetje extra flair, zonder te overdreven te zijn. Het truitje is zacht en ademend, en biedt je baby voldoende bewegingsvrijheid, wat essentieel is in de eerste maanden.

Het bijpassende broekje is ook voorzien van schattige ruches op de achterzijde, wat een leuk en uniek accent toevoegt. Dit detail zorgt ervoor dat je kleintje er altijd stijlvol uitziet, of ze nu ligt, zit of kruipt. Het broekje heeft een comfortabele pasvorm en zit niet te strak, waardoor je baby vrij kan bewegen en zich prettig voelt.

Comfortabel en praktisch

Het setje is gemaakt van 100% katoen, een natuurlijke stof die zacht en ademend is. Dit zorgt ervoor dat je baby het niet te warm krijgt, terwijl hij of zij toch goed beschermd blijft. Katoen is ideaal voor babykleding omdat het zacht is voor de gevoelige huid en vocht goed absorbeert. Bovendien is het makkelijk te wassen en blijft het materiaal mooi, zelfs na meerdere wasbeurten.

Het Geboortepakje Trendy Ecru is verkrijgbaar in de maten 50/56 en 56/62. Let erop dat dit setje klein valt, dus bij twijfel is het handig om een maatje groter te kiezen. Zo kan je kleintje langer genieten van het pakje.

Het perfecte kraamcadeau

Zoek je een stijlvol en praktisch kraamcadeau? Dit Trendy Geboortepakje in ecru is een fantastische keuze. Het biedt zowel comfort als een mooie uitstraling en is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht zijn voor de huid van een pasgeboren baby. De schattige details maken dit pakje extra bijzonder en een echte blikvanger.

Toch opzoek naar een ander pakje? Bekijk dan onze hele collectie geboortepakjes voor meisjes.

Maat: 50/56, 56/62 Materiaal: 100% katoen

Betalen
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank. Kun je niet betalen via iDeal? Wij accepteren óók handmatige bankoverschrijvingen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Verzending
Verzending bij welcomelovelybaby.nl gebeurt doorgaans via PostNL, en alleen binnen Nederland, België of Duitsland. Je betaalt slechts een kleine bijdrage van €4,95 (NL), €7,95 (BE) of €9,95 (DE). Verzending gebeurt doorgaans de dag ná het plaatsen van jouw bestelling! Handgemaakte artikelen en producten op nabestelling worden meestal uiterlijk 4 dagen ná het in productie/behandeling nemen van jouw bestelling verzonden.

Wil je een product retourneren? Óf wil je weten hoe het zit met de garantie op je aankoop? Lees hier meer over retour en garantie.

Ook interessant