NEW

Boxpakje roosjes

Een schattig boxpakje met een hoofdbandje.

22,50

Betaalopties

Boxpakje roosjes met bijpassend hoofdbandje

Ben je op zoek naar een schattig en comfortabel boxpakje voor je baby? Dan is dit boxpakje met roosjes een perfecte keuze! Gemaakt van 100% katoen, biedt het een zachte en ademende stof die ideaal is voor de gevoelige huid van je baby. Dit boxpakje met roosjes is een echte must-have voor je babygarderobe!

Het boxpakje is versierd met een lieflijk rozenpatroon. De zachte kleuren en delicate details maken het boxpakje niet alleen schattig, maar ook stijlvol genoeg voor elke gelegenheid. Of je nu een familiebijeenkomst hebt, een uitstapje plant of gewoon een ontspannen dag thuis doorbrengt, dit boxpakje zorgt ervoor dat je kleintje er altijd verzorgd en mooi uitziet.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit boxpakje is de handige sluiting met drukknoopjes aan de voorzijde en onderzijde. Deze slimme knoopjes maken het aan- en uittrekken van het pakje een fluitje van een cent, vooral tijdens het verschonen van luiers. Geen gedoe met ingewikkelde sluitingen of ritsen – je hebt in een handomdraai toegang, wat tijd en moeite bespaart.

Schattig hoofdbandje

Het hoofdbandje is ontworpen in dezelfde stijl als het pakje en heeft een schattige tule applicatie die het geheel helemaal afmaakt. Het boxpakje met roosjes is verkrijgbaar in de maten 56 en 62/68, wat het geschikt maakt voor pasgeborenen en iets oudere baby’s. De pasvorm is comfortabel en biedt voldoende bewegingsvrijheid, zodat je kleintje lekker kan spelen, kruipen en slapen zonder belemmerd te worden door strakke kleding.

Dit boxpakje met roosjes is niet alleen een geweldig item voor je eigen baby, maar ook een perfect kraamcadeau. De combinatie van stijl, comfort en functionaliteit maakt het een geliefde keuze bij nieuwe ouders. Kortom, met dit boxpakje geef je je kleintje een prachtige outfit!

Toch opzoek naar een ander pakje? Bekijk dan onze hele collectie boxpakjes voor meisjes.

Materiaal: 100% katoen Maten: 56, 62/68

Betalen
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank. Kun je niet betalen via iDeal? Wij accepteren óók handmatige bankoverschrijvingen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Verzending
Verzending bij welcomelovelybaby.nl gebeurt doorgaans via PostNL, en alleen binnen Nederland, België of Duitsland. Je betaalt slechts een kleine bijdrage van €4,95 (NL), €7,95 (BE) of €9,95 (DE). Verzending gebeurt doorgaans de dag ná het plaatsen van jouw bestelling! Handgemaakte artikelen en producten op nabestelling worden meestal uiterlijk 4 dagen ná het in productie/behandeling nemen van jouw bestelling verzonden.

Wil je een product retourneren? Óf wil je weten hoe het zit met de garantie op je aankoop? Lees hier meer over retour en garantie.

Ook interessant