-20%

2-delig setje tuniek zalmroze

Een lief 2-delig setje met schattig tuniek.

Oorspronkelijke prijs was: €24,95.Huidige prijs is: €19,95.

Betaalopties

2-delig setje met tuniek zalmroze

Geef je kleintje een schattige en comfortabele outfit met dit 2-delige setje met tuniek in zalmroze. Dit setje combineert een prachtige tuniek met een bijpassende broek, beide gemaakt van heerlijk zachte katoen. Het is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar iets speciaals voor hun kindje, zonder in te boeten op comfort.

De tuniek in dit setje is ontworpen met oog voor detail. Het zachte zalmroze kleurtje geeft de tuniek een subtiele, maar stijlvolle uitstraling die perfect past bij zowel dagelijkse momenten als speciale gelegenheden. De tuniek is voorzien van een licht uitlopende pasvorm, waardoor het niet alleen comfortabel zit, maar ook een speelse look geeft. De lange mouwen en ronde halslijn maken de tuniek ideaal voor zowel de koelere dagen als voor laagjes in de winter. De zachte katoen zorgt ervoor dat de tuniek ademend is, zodat je kleintje het nooit te warm krijgt.

Het bijpassende broekje maakt dit setje helemaal af. Gemaakt van dezelfde zachte katoen, biedt het broekje maximale bewegingsvrijheid dankzij de elastische tailleband en de comfortabele pasvorm. Het broekje heeft een effen ontwerp dat mooi aansluit bij de tuniek, waardoor het setje als geheel een harmonieuze en modieuze uitstraling krijgt. De stof is zacht voor de huid van je kindje, waardoor het de ideale keuze is voor de gevoelige babyhuid.

Eindeloos combineren

Dit 2-delige setje met tuniek in zalmroze is veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden. Of je nu een dagje uit plant, een familiebijeenkomst hebt, of gewoon lekker thuis blijft, je kleintje ziet er altijd verzorgd en stijlvol uit. Bovendien is het setje eenvoudig te onderhouden – gewoon wassen en drogen volgens de aanwijzingen op het label om de kwaliteit en kleur te behouden.

Dit setje is ook een geweldig cadeau-idee voor een babyshower, verjaardag of andere speciale gelegenheden. Dit setje combineert de perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit, wat het een must-have maakt voor elke babygarderobe. Ben je op zoek naar een andere kleur of wil je wat variatie in de garderobe van je baby? Bekijk dan ook onze andere setjes, zoals het 2-delig setje met tuniek oudroze.

Materiaal: 100% katoen Maat: 74, 80

Betalen
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank. Kun je niet betalen via iDeal? Wij accepteren óók handmatige bankoverschrijvingen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Verzending
Verzending bij welcomelovelybaby.nl gebeurt doorgaans via PostNL, en alleen binnen Nederland, België of Duitsland. Je betaalt slechts een kleine bijdrage van €4,95 (NL), €7,95 (BE) of €9,95 (DE). Verzending gebeurt doorgaans de dag ná het plaatsen van jouw bestelling! Handgemaakte artikelen en producten op nabestelling worden meestal uiterlijk 4 dagen ná het in productie/behandeling nemen van jouw bestelling verzonden.

Wil je een product retourneren? Óf wil je weten hoe het zit met de garantie op je aankoop? Lees hier meer over retour en garantie.

Ook interessant