• icon Gratis verzending in NL vanaf €50
  • icon Vóór 17.00 uur besteld, morgen verzonden!
  • icon Breed assortiment
  • icon Handgemaakte babykleding & kraamcadeaus

Handgemaakte Deken Blauw/Ecru

Handgemaakte deken van acryl stof in blauw/ecru. Afmetingen: 110 x 85 cm (lengte x breedte)

34,95

1 op voorraad

Betaalopties

Handgemaakte deken blauw/ecru

Onze handgemaakte deken in blauw en ecru is een uitstekende keuze voor de speeltijd van je kindje. Deze deken is gemaakt van acryl, wat zorgt voor een heerlijke warmte en zachtheid. Het is ideaal voor gebruik op de vloer of op de bank tijdens speelsessies.

De deken heeft een stijlvol ontwerp met een combinatie van blauwe en ecru kleuren. Dit maakt het een mooie toevoeging aan elke kinderkamer of speelruimte. Het ontwerp is eenvoudig, maar de kleuren zorgen voor een frisse en aangename uitstraling.

Het acrylmateriaal zorgt ervoor dat de deken lekker warm aanvoelt. Dit is ideaal voor gebruik tijdens het spelen op de vloer. Het is een comfortabele plek voor je kindje om te liggen, kruipen of spelen. De zachte textuur van acryl is prettig voor de gevoelige huid van een baby.

Comfortabel en veilig spelen met deze handgemaakte deken

Belangrijk om te weten is dat deze deken niet geschikt is om in het ledikant te gebruiken. Acryl houdt de warmte zeer goed vast. Hierdoor kan het te warm worden voor je baby als de deken in het ledikant wordt gebruikt. Te veel warmte in het ledikant kan gevaarlijk zijn voor je kindje.

Het is dus aan te raden om deze deken alleen te gebruiken tijdens het spelen of voor andere doeleinden waar ventilatie niet een probleem is. Het gebruik van deze deken als speeldeken zorgt ervoor dat je baby comfortabel en veilig kan spelen.

Toch opzoek naar iets anders? Bij Welcome Lovely Baby vind je een prachtige collectie kraamcadeaus. Met onze collectie geef je een cadeau dat niet alleen mooi is, maar ook een blijvende herinnering vormt aan deze bijzondere tijd. Denk bijvoorbeeld aan een Muziek carrousel met paardjes of Sokken voor opa en oma.

Weet je niet zo goed wat je moet geven? Met de Cadeaubon van Welcome Lovely Baby zit je altijd goed! Je kiest eenvoudig een bedrag naar keuze. De cadeaukaart is zowel te besteden in de winkel als in onze webshop.

Afmetingen: 110 x 85 cm (lengte x breedte) Kleur: Lichtblauw / Ecru

Betalen
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank. Kun je niet betalen via iDeal? Wij accepteren óók handmatige bankoverschrijvingen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Verzending
Verzending bij welcomelovelybaby.nl gebeurt doorgaans via PostNL, en alleen binnen Nederland, België of Duitsland. Je betaalt slechts een kleine bijdrage van €4,95 (NL), €7,95 (BE) of €9,95 (DE). Verzending gebeurt doorgaans de dag ná het plaatsen van jouw bestelling! Handgemaakte artikelen en producten op nabestelling worden meestal uiterlijk 4 dagen ná het in productie/behandeling nemen van jouw bestelling verzonden.

Wil je een product retourneren? Óf wil je weten hoe het zit met de garantie op je aankoop? Lees hier meer over retour en garantie.

Ook interessant