• icon Gratis verzending in NL vanaf €50
  • icon Vóór 17.00 uur besteld, morgen verzonden!
  • icon Breed assortiment
  • icon Handgemaakte babykleding & kraamcadeaus

Handgemaakte Houten Figuren

Een handgemaakt, uniek cadeau!

15,00

Betaalopties

Handgemaakte houten figuren

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor iemand die zwanger is of net bevallen? Overweeg dan onze handgemaakte houten figuren. Ze zijn perfect om een speciale gelegenheid te vieren. We hebben twee varianten beschikbaar: ‘Zwangere Vrouw’ en ‘Moeder met Baby’.

De figuur ‘Zwangere Vrouw’ is een elegante weergave van de zwangerschap. Het vangt de schoonheid van deze bijzondere tijd. Dit figuur is een mooie manier om de aanstaande moeder te feliciteren. Het kan een speciale plek krijgen in de babykamer of ergens anders in huis.

De variant ‘Moeder met Baby’ toont een liefdevolle moeder die haar pasgeboren kindje vasthoudt. Het symboliseert de bijzondere band tussen moeder en kind. Dit figuur is een prachtig aandenken aan de eerste momenten samen. Het voegt warmte en charme toe aan elke ruimte.

Een uniek cadeau voor nieuwe ouders

De figuren zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn afgewerkt met een zorgvuldige hand. Ze zijn stevig en van hoge kwaliteit. Elk houten figuur is met veel aandacht en vakmanschap gemaakt, wat zorgt voor een uniek en persoonlijk cadeau. Of je nu een babyshower, kraamcadeau of een ander speciaal moment viert, deze figuren zorgen voor een bijzondere en blijvende herinnering. Kortom, de handgemaakte houten figuren ‘Zwangere Vrouw’ en ‘Moeder met Baby’ zijn prachtige cadeaus die een blijvende indruk maken.

Toch opzoek naar iets anders? Bij Welcome Lovely Baby vind je een prachtige collectie kraamcadeaus. Met onze collectie geef je een cadeau dat niet alleen mooi is, maar ook een blijvende herinnering vormt aan deze bijzondere tijd. Denk bijvoorbeeld aan een Muziek carrousel met paardjes of Sokken voor opa en oma.

Weet je niet zo goed wat je moet geven? Met de Cadeaubon van Welcome Lovely Baby zit je altijd goed! Je kiest eenvoudig een bedrag naar keuze. De cadeaukaart is zowel te besteden in de winkel als in onze webshop.

Materiaal: Hout

Betalen
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank. Kun je niet betalen via iDeal? Wij accepteren óók handmatige bankoverschrijvingen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Verzending
Verzending bij welcomelovelybaby.nl gebeurt doorgaans via PostNL, en alleen binnen Nederland, België of Duitsland. Je betaalt slechts een kleine bijdrage van €4,95 (NL), €7,95 (BE) of €9,95 (DE). Verzending gebeurt doorgaans de dag ná het plaatsen van jouw bestelling! Handgemaakte artikelen en producten op nabestelling worden meestal uiterlijk 4 dagen ná het in productie/behandeling nemen van jouw bestelling verzonden.

Wil je een product retourneren? Óf wil je weten hoe het zit met de garantie op je aankoop? Lees hier meer over retour en garantie.

Ook interessant