-50%

NEW

Zomerpakje Beige

Een heerlijk luchtig beige zomerpakje.

Oorspronkelijke prijs was: €24,95.Huidige prijs is: €12,50.

Betaalopties

Zomerpakje beige

Op zoek naar een schattig en comfortabel outfitje voor je kleintje tijdens de warme zomerdagen? Dit zomerpakje in beige is precies wat je nodig hebt! Het is niet alleen een prachtige kleur die perfect past bij de zomerse sfeer, maar ook gemaakt van zacht katoen. Dit zorgt ervoor dat je baby zich er de hele dag lekker in voelt.

Wat dit zomerpakje zo handig maakt, is het ontwerp met knoopjes aan de voorzijde en drukknopen aan de onderkant. Dit betekent dat het aan- en uittrekken van het pakje super eenvoudig is, wat vooral handig is tijdens het verschonen van luiers. Geen gedoe meer met lastige ritsen of ingewikkelde sluitingen!

Het zomerpakje is verkrijgbaar in de maten 62 en 68, wat het geschikt maakt voor baby’s in de eerste maanden. De zachte, ademende stof van katoen zorgt ervoor dat je baby het niet te warm krijgt, maar toch goed beschermd is tegen de zon. Het pakje heeft een luchtige pasvorm, zodat je kleintje vrij kan bewegen, kruipen en spelen zonder beperkt te worden door strakke kleding.

Eindeloos combineren

De beige kleur is niet alleen modieus, maar ook veelzijdig. Het combineert gemakkelijk met andere kleertjes en accessoires. Of het nu gaat om een leuk hoedje, schattige sokjes of een bijpassende speenkoord. Het is een kleur die zowel binnen als buiten gedragen kan worden, en perfect past bij de zomerse uitstraling van je kleintje.

Ben je op zoek naar een andere kleur of wil je wat variatie in de garderobe van je baby? Bekijk dan ook onze andere zomerpakjes, zoals het Zomerpakje Oudroze of het Zomerpakje Groen. Elk pakje is net zo comfortabel en praktisch, maar biedt net weer een andere look. Laat de zomer maar komen! Met dit leuke en praktische zomerpakje is je kleintje niet alleen klaar voor de warme dagen, maar ook voor alle avonturen die deze tijd van het jaar met zich meebrengt. Of je nu thuis blijft of er lekker op uit gaat, dit pakje is de perfecte keuze voor elke zomerse dag.

Materiaal: 95% katoen, 5% elastaan Maat: 62, 68, 74/80, 86/92

Betalen
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank. Kun je niet betalen via iDeal? Wij accepteren óók handmatige bankoverschrijvingen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Verzending
Verzending bij welcomelovelybaby.nl gebeurt doorgaans via PostNL, en alleen binnen Nederland, België of Duitsland. Je betaalt slechts een kleine bijdrage van €4,95 (NL), €7,95 (BE) of €9,95 (DE). Verzending gebeurt doorgaans de dag ná het plaatsen van jouw bestelling! Handgemaakte artikelen en producten op nabestelling worden meestal uiterlijk 4 dagen ná het in productie/behandeling nemen van jouw bestelling verzonden.

Wil je een product retourneren? Óf wil je weten hoe het zit met de garantie op je aankoop? Lees hier meer over retour en garantie.

Ook interessant